top of page

Luftvägsworkshop

En luftvägsworkshop på 90 minuter ingår i TAASK Masterclass. TAASK Expresscenter förväntas hålla en motsvarande workshop för sina anställda minst en gång per år. Även kliniker som inte är anslutna till TAASK är välkomna att hyra lådan för att möjliggöra luftvägsövningar. Ta gärna kontakt med våra samarbetspartners Alleytec, Karl Storz, Cook Medical och Ambu, som deltar i workshopen under TAASK Masterclass och ofta har möjlighet att bistå med material, praktisk assistans och kliniska tips vid workshops. 

image-11.jpeg
Lufrvägslådan öppen.jpeg

TAASK Luftvägslåda

Innehåller 1st Intubationshuvud (Bill från VBM Medical) och 3st modeller för koniotomiövning ('Frova' från VBM Medical). Innehåller inte konsthud, utan denna beställs separat.

För att beställa lådan, reservera den via denna länk eller välj 'Reservera vecka' i menyn.

Prislista (ex moms)

Hyra av luftvägslåda per dag: 1200SEK

Lån av 6 x hudbitar (räcker långt till att 18 personer övar koniotomi 3 gånger var): 1200SEK

Schablonfrakt i Sverige: 400SEK.

PHOTO-2023-09-27-13-54-43 4.jpg

Konsthudslåda

Innehåller 6 bitar konsthud tillverkade av anestesi-ssk och teaterentusiast Staffan Bylund i Umeå. Räcker till att en TAASK Masterclass (18 deltagare) övar på koniotomi 3-4. gånger var. Hyra av 1-2 lådor beställs i samband med beställning av TAASK Luftvägslåda. Huden läggs tillbaka i lådan och skickas tillbaka för återvinning.

IMG_0424.jpeg

Fritt tillgängliga workshopinstruktioner

Instruktioner för workshoppen är fritt tillgänliga på denna sida - se menyraden eller denna länk.

bottom of page